Nieuwbouw Hotel en Appartementen

Nieuwbouw Hotel en Appartementen
Bohemien Estate, luxe Recreatie-appartementen. 71 luxe recreatieappartementen v.a. € 221.721,00 v.o.n. exclusief BTW VOOR MEER INFORMATIE ZIE PROJECTONTWIKKELING.
Investeren in vrijstaande recreatiewoningen of appartementen U droomt nog steeds van een tweede woning in een mooie streek op loopafstand van de zee? Een eigen plek om te genieten van een mooie zonsondergaan en tot rust komen van de dagelijkse hectiek? Die droom kan gerealiseerd worden in Noord-Holland op 150 m van de duinen! Recreatie Beheer BV heeft plannen voor een nieuwe ontwikkeling in Sint Maartenszee, Noord-Holland, gelijk achter de mooie brede duinen...
image image image
Inrichting »
Meer foto's »
Recreatie Beheer BV heeft plannen voor een nieuwe ontwikkeling in Sint Maartenszee. Het totale project bevat het bouwen van een hotel (4**** plus) met 120 kamers en 71 recreatie appartementen. Op ca. 2 HA, 150 meter vanaf de duinen heeft Recreatie Beheer BV een nieuwe ontwikkeling gepland voor de bouw van een hotel met 120 kamers en 71 luxe recreatie appartementen. Het hotel en de appartementen zijn gesitueerd langs de doorgaande provinciale weg van de N9 naar de duinen in Sint Maartenszee. De ligging en de architectuur van de appartementen maken het aantrekkelijk om in te investeren. Bij de bouw van de appartementen zal gebruik gemaakt worden van duurzame en natuurlijke...
Over de locatie »

Investeren in vrijstaande recreatiewoningen of appartementen

U droomt nog steeds van een tweede woning in een mooie streek op loopafstand van de zee?

Een eigen plek om te genieten van een mooie zonsondergaan en tot rust komen van de dagelijkse hectiek?

Die droom kan gerealiseerd worden in Noord-Holland op 150 m van de duinen!

Recreatie Beheer BV heeft plannen voor een nieuwe ontwikkeling in Sint Maartenszee, Noord-Holland, gelijk achter de mooie brede duinen op ca. 800 m vanaf het brede zandstrand.

Voor deze ontwikkeling is de omgevingsvergunning afgegeven door het College van Burgemeester & Wethouders en daardoor zal de verkoop van de recreatie-appartementen op de 2HA aan de Zeeweg zo spoedig mogelijk beginnen. 

Aan de bestaande promenade aan de Zeeweg staan tevens drie winkels gepland met daarboven drie appartementen voor permanente bewoning. De verdeling is als volg: 1 grote winkel met daarboven 1 groot appartement met 1ste en 2de verdieping, totale gebruiksopp. ca. 160,5 m2.

Twee winkels met een gebruiksopp. van ca. 81,8 m2 met daarboven twee appartementen met ieder een gebruiksopp. van ca. 127,3 m2.

De bouw van het hotel met 120 kamers met wellness, fitness, restaurant, bar, terrassen, vergaderruimte etc. zal naar verwachting medio 2022 gereed kunnen zijn, de bouw van de 71 luxe recreatie-appartementen zal zo spoedig mogelijk van start gaan.

De appartementen varieren van 92 tot 137 m2 exclusief balkon, in de parkeergarage heeft iedere eigenaar een eigen parkeerplaats en berging.

Het appartementencomplex zal bestaan uit een aantal verschillend typen appartementen.

De appartementen op de beganegrond zijn voorzien van terassen en de appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van ruime balcons.

De voorzijde van de terrassen is gesitueerd op het zuiden en zuidwesten zodat er voldoende bezonning zal zijn gedurende het gehele jaar.

Het complex ligt op eigen grond en het parkeren zal plaats vinden in een afgesloten parkeerkelder waar alleen u als eigenaar van een appartement toegang heeft.

Beleggen

Beleggen in recreatief vastgoed.

Het verhuren van een recreatiewoning is de afgelopen jaren een waardevast alternatief geweest ten opzichte van traditionele beleggingen als aandelen en obligaties. En dat wordt de komende jaren alleen maar beter.

Stabiliteit van beleggen in recreatief vastgoed is de laatste decennia gebleken en ook nu weer want de economische crisis ligt voorlopig nog niet achter ons.

Het binnen en buitenlandse toerisme groeit en gelijktijdig blijft de vraag naar kwalitatieve recreatiewoningen groter dan het aanbod.

Kortom, beleggen in recreatief vastgoed levert op korte en lange termijn een waardevast rendement op, en daarbij helpt het huidige belastingstelsel u ook nog een handje.

Waarom beleggen in recreatief vastgoed en bijvoorbeeld niet in aandelen?

* Het rendement is aantrekkelijk en de risico's zijn beperkt

* Stabiliteit op lange termijn, goede rendementen en een vaste onderligggende waarde bij verkoop

* Fiscaal aantrekkelijk: in het huidige belastingregime vallen deze beleggingen net als aandelen in box 3.

* Beleggen in recreatief vastgoed is veel aantrekkelijker dan in het verleden 

* U kunt het voelen en beleven en er zijn combinaties mogenlijk tussen uw belegging en het genieten

* Het zorgt voor uw (goedkope) vakantie, overwinteren of overzomeren of verhuizen na uw pensionering

* De vraag naar en het beperkte aanbod van kwalitatieve recreatiewoningen versterkt de waarde van uw object

* Flexabiliteit: u kunt zelf beslissen wanneer u uw investering weer verkoopt

4.690175,52.791435

Recreatie Beheer BV heeft plannen voor een nieuwe ontwikkeling in Sint Maartenszee.

Het totale project bevat het bouwen van een hotel (4**** plus) met 120 kamers en 71 recreatie appartementen.

Op ca. 2 HA, 150 meter vanaf de duinen heeft Recreatie Beheer BV een nieuwe ontwikkeling gepland voor de bouw van een hotel met 120 kamers en 71 luxe recreatie appartementen.

Het hotel en de appartementen zijn gesitueerd langs de doorgaande provinciale weg van de N9 naar de duinen in Sint Maartenszee.

De ligging en de architectuur van de appartementen maken het aantrekkelijk om in te investeren.

Bij de bouw van de appartementen zal gebruik gemaakt worden van duurzame en natuurlijke bouwmaterialen.

De appartementen op de tweede verdieping aan de zuidzijde zullen ten behoeve van de energiekosten worden voorzien van zonnepanelen.

Investeren in Bohemien Estate betekent investeren in een unieke eigen plek op loopafstand van het mooie brede zandstrand van Sint Maartenszee.

U koopt een appartement op eigen grond, op ca. 150 meter van de voet van de mooie duinen, op ongeveer 800 meter vanaf het strand.

Sint Maartenszee ligt temidden van mooie bollenvelden, de duinen en het strand zijn een oase van rust.

Er zijn talloze fiets- en wandelmogelijkheden, het achterland met Schagen, Alkmaar, Den Helder biedt interessante dagtochten en vele historische markten.

In de directe omgeveing zijn er ook genoeg mogelijkheden om te golfen, paardrijden, zeevissen en andere watersporten.

Daarnaast kunt u in de toekomst gebruik maken van de faciliteiten van het fraaie 4 sterren plus hotel, met restaurant en gezellige bar.

Start verhuur

De bouw van de appartementen start in de loop van 2022 zodra er voldoende appartementen zijn verkocht. De eerste eigenaren en gasten kunnen dan naar verwachting in de zomer van 2023 worden verwelkomd.

Luxe en comfortabele appartementen

Bohemien Estate wordt een unieke vakantiebestemming; met volop mogelijkheden om actief te zijn èn om te ontspannen. Er komen in totaal 71 appartementen in comfort of luxe uitvoering.

Toekomstperspectief

Recreatie Beheer BV heeft veel vertrouwen in de realisatie van deze vakantiebestemming op deze mooie locatie te Sint Maartenszee.

Vraag geheel vrijblijvend informatie per e-mail aan:

Under constructionAdresgegevens
 
Contact met mij
Heeft u interesse maak dan vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging.
 

Meer informatie
 

 

 
 

 
Created by Trefnet • powered by SHARK CMS   SHARK