Bohemien Resort 24

Bohemien Resort 24
Bohemien Resort nr. 24 VERKOCHT € 185.000,00 k.k. excl. BTW Inclusief volledige meubilering en stoffering.
Deze vrijstaande luxe bungalow is gelegen op het park Bohemien Resort te Sint Maartenszee op 100 meter afstand van de duinen. Het park bestaat uit 47 bungalows op eigen grond, elke bungalow ligt op een kavel van ca. 255 m2 en de bungalows zijn omgeven door coniferen hagen wat voor veel privacy garant staat. Alle bungalows zijn voorzien van een eigen parkeerplaats naast het huis. De koop is inclusief volledige meubilering en stoffering. Elke bungalow heeft zijn eigen...
image image image image image
Inrichting »
Meer foto's »
De bungalow is ingedeeld met drie grote slaapkamers met ieder twee 1 persoons bedden, een ruime entree met op de begane grond een grote badkamer met douche, toilet en badmeubel, grote woonkamer met serre en grote open keuken, Via de schuifpui komt u op het zonneterras met windscherm. Op de verdiepeing bevinden de drie slaapkamers en het tweede toilet. In de ruime berging naast de entree hangt een nieuwe CV installatie voor verwarming en warmwater. De bungalow is voorzien van kunstof kozijnen, dus onderhoudsarm. De volledige meubilering en stoffering is in de prijs inbegrepen. De eigenaar kan gebruik maken van het verhuurkantoor van Noord-Holland Recreatie Service...
Over de locatie »

Deze vrijstaande luxe bungalow is gelegen op het park Bohemien Resort te Sint Maartenszee op 100 meter afstand van de duinen.

Het park bestaat uit 47 bungalows op eigen grond, elke bungalow ligt op een kavel van ca. 255 m2 en de bungalows zijn omgeven door coniferen hagen wat voor veel privacy garant staat.

Alle bungalows zijn voorzien van een eigen parkeerplaats naast het huis.

De koop is inclusief volledige meubilering en stoffering.

Elke bungalow heeft zijn eigen bemetering van gas, water en electra en is aangesloten op het kabelnet.

Het park is toegankelijk voor eigenaren en gasten d.m.v. een slagboominstallatie, zowel de eigenaren als de gasten kunnen met een eigen badge het park in uit.

Buiten het park bevindt zich een afgesloten containerplaats waar het huisvuil in grote containers kan worden gedaan.

In de directe omgeving van het park zijn faciliteiten zoals supermarkt, diverse winkeltjes, twee restaurants, benzinepompstation en op het strand van Sint Maartenszee bevinden zich twee grote strandpaviljoens.

OP geringe afstand liggen Schagen met zijn beroemde volkloritische markt en Alkmaar met de bekende kassmarkt in in het noorden ligt de Marine stad Den helder met diverse musea.

De bungalow is ingedeeld met drie grote slaapkamers met ieder twee 1 persoons bedden, een ruime entree met op de begane grond een grote badkamer met douche, toilet en badmeubel, grote woonkamer met serre en grote open keuken, Via de schuifpui komt u op het zonneterras met windscherm.

Op de verdiepeing bevinden de drie slaapkamers en het tweede toilet.

In de ruime berging naast de entree hangt een nieuwe CV installatie voor verwarming en warmwater.

De bungalow is voorzien van kunstof kozijnen, dus onderhoudsarm.

De volledige meubilering en stoffering is in de prijs inbegrepen.

De eigenaar kan gebruik maken van het verhuurkantoor van Noord-Holland Recreatie Service BV voor het verhuren va de bungalow.

Het kantoor van Noord-Holland Recreatie Service BV ligt op 50 meter vanaf de ingang van het park.

Vraag geheel vrijblijvend informatie per e-mail aan:

Under constructionAdresgegevens
 
Inschrijven op appartement nr.
Ik wil een optie op appartement Zeeweg 39-a.. (nummer onder in het infoblok schrijven).
 

Meer informatie
 

 

 
 

 
Created by Trefnet • powered by SHARK CMS   SHARK